Keresőoptimalizálás

Hangsúly a minőségen és a használhatóságon

Ma már nem kérdés, hogy kell e weboldal; a kérdés, hogy kivel készíttesse el.
Az interneten napi 24 órán keresztül találkozhatnak a látogatók a honlapjával, emiatt a legköltséghatékonyabb megoldásnak számít.
Gondoljon csak bele hány potenciális ügyfelet veszít el nap mint nap azáltal, ha az Ön cége nem található meg az Interneten?

bővebben

Keresőoptimalizálás

Az internetezők 83%-a keresésre, információszerzésre használja a világhálót. Az információkeresők 92%-a pedig ehhez a Google-t használja.
Bizonyára már Önnel is előfordult hogy keresett valamit, és meg is találta, általában már az első oldalakon levő cégek közül tudunk választani, ne szalassza el a vevőit.

Biztosítson magának új érdeklődőket!

A honlapjába befektetett pénz ne vesszen el, használja ki az internet adta 24 órán át látható reklám előnyeit!

LEGYEN A GOOGLE TALÁLATI LISTA ELSŐ OLDALÁN!

  • 10-ből 9 felhasználó az első oldalról választ
  • Mitől lesznek a látogatóink, vásárlóink?

  • Találják meg könnyen weblapunkat, ehhez a honlapnak keresőoptimalizáltnak kell lennie.
  • Nagyon fontos, hogy hogyan néz ki weblapunk. Az átlagos látogató 10 másodperc alatt eldönti, hogy számára érdekes, értékes e a weblapunk. Fel kell keltenünk az érdeklődést!
  • A harmadik fontos szempont a megfelelő tartalom és a könnyű eligazodás. 10 másodpercünk van arra, hogy meggyőzzük nálunk megtalálja a megoldást!

NE BÍZZA A VÉLETLENRE, BÍZZA SZAKEMBEREKRE!

Kerüljön a GOOGLE találati lista első találatai közé!
UGYE EZ A CÉLJA?

Amennyiben a válasza IGEN, akkor ne habozzon, dőljön hátra bízza munkatársainkra, velünk megtalálja a biztos utat! Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk segítségével vállaljuk, hogy a Google találati lista első oldalára helyezzük cégét, a legaktuálisabb kulcsszavakra.