Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Esemény marketing

 

Megálmodtál egy csodás rendezvényt, ahova papíron csak úgy csődülnie kéne a vendégeknek? A valóságban sajnos közel sem mindig ez a helyzet, és sokaknak a kezdő bukás nem igazán fér bele. Mi lehet enne az oka? Valószínűleg a rendezvény marketingstratégiájának hiánya, a megoldás pedig az event marketing lehet.

Miben segíthetünk?

Fontos leszögezni, hogy mi NEM rendezvényszervező cég vagyunk, viszont építünk adatbázist, segíthetünk elérni a célcsoportot, megtervezzük az arculatot és a promóciós anyagokat, tanácsot adunk az esemény weblapon történő megjelenítésére, vagy a hirdethető landing page-re, a hirdetéseket és manageljük a kommunikációt. Röviden összefoglalva minden olyat elvégzünk helyetted, amihez rendezvényszervezőként vagy az esemény megálmodójaként nem kell értened.

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés