Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Landing page oldal tanácsadás

 

Jobb kampány eredményeket, több bevételt szeretnél? Akkor vedd igénybe a landing page tanácsadás szolgáltatásunkat.
A kifejezést biztosan ismered, sőt valószínűleg használtál már ilyet, de a tapasztalataink alapján, még az igazán edzett marketingesek között is akad néhány, aki nem tudja mitől is lesz igazán hatékony egy landing page.
Röviden: Amikor landing page-ről beszél egy online marketing szakember, akkor speciálisan azokra az oldalakra gondol, ahová az online kampányokból a látogatókat irányítják.
Óriási tévhit, hogy a látogatók a főoldalra megérkezve, szépen sorban végig nézik a menü egyes elemeit, egyiket a másik után egészen addig, míg olyat nem talál, ami érdekli. Azt kell sajnos mondanunk, hogy ez tévedés! Főként manapság, mikor egy néhány másodperc alatt betöltődő weblap már lassúnak számít. Mindössze néhány pillanat az, amit egy döntéshozó annak szentel, hogy felmérjen egy ajánlatot. Miért kutatna hát utánuk, ha máshol egyenesen szembejönnek.
Érthető hát, hogy ezeken az oldalakon rendkívül sok múlik, már itt eldől, hogy a későbbiekben számolhatsz-e bevétellel, vagy ahogy jött a látogató, úgy el is megy.
Szóval, ha szeretnél: hatékonyabb kampányokat és több konverziót, adatokat gyűjteni, új szolgáltatást bevezetni, nagyobb bevételt szerezni, akkor neked a landing page tanácsadás szolgáltatásunkra van szükséged!

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés