Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Kreatív szövegírás

 

Egy kép többet mond ezer szónál, de egy jól megírt szöveg képes a lélekig hatolni. Amennyiben szeretnéd igazán hatékonyan, már első lépésben megragadni a célcsoportod figyelmét, neked bizony kreatív szövegírásra van szükséged! Hogy miért fontos a kreatív szövegírás és miért hódít egyre nagyobb teret? Ennek több oka is van. Egyrészt sokkal értékesebbek azok az oldalak, melyek folyamatosan frissülnek naprakész tartalmakkal és ott tartják az olvasót, mint a sablonos szöveggel, másolt tartalmakkal dolgozók, másrészt a felületeken eltöltött idő és maga a közösség, a content hatalmas kincs.

Megírjuk helyetted!

 

Mit vállalunk:

  • Facebook posztok írása
  • Kreatív reklámszöveg írása
  • Termék és cégismertető szövegek
  • Hírlevél és direkt marketing szövegírás
  • Adwords szövegírás
  • Hagyományos (offline) szövegírás
  • Az arculat kivonata: a szlogen- szlogenírás
  • Szórólapszöveg, plakátszöveg írás (flyer)

 

Szövegírás

 

Lehet az online marketinged olyan egyszerű, mint a faék, vagy a végtelenségig összetett, egy azonban biztos: nem úszod meg szövegírás nélkül. Legyen szó egy három soros Adwords hirdetésről, vagy egy éveken át épített Facebook oldalról – a szövegírás mindenhol ott van.
Akármilyen dizájnos a honlapod, szövegírás nélkül maximum csak arra lesz jó, hogy gyönyörködj benne és mutogasd az ismerőseidnek. Hasznot biztosan csak az hoz neked, ha jó a szöveged.
A szövegírás abban segít, hogy a különböző marketing csatornákon megtaláld a közös hangot a vevőiddel és a legmegfelelőbb módon juttasd el hozzájuk üzeneted.

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés