Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Facebook oldal létrehozása

 

Sokan vannak, akik nem biztosak abban, hogy a cégük arculatába és tevékenységébe egyáltalán belefér-e, hogy Facebook oldaluk legyen. Mi lehet az előnye, és van-e hátránya az ilyen online megjelenésnek?
A kiábrándító az, hogy “csak úgy” megjelenni valószínűleg semmi. Akkor van értelme, ha a Facebook megjelenést beillesztik az online marketing rendszerbe, és olyan megoldásokat alkalmaznak, olyan kommunikációt folytatnak, amiből aztán tényleg profitot lehet remélni. Ha nincs valami konkrét célja, ezáltal nyeresége az egésznek, akkor nincs értelme foglalkozni vele.
A Facebook egy cég számára nagyszerű eszköz a cég körüli közösség megszervezésére és aktivizálására.
Az egyik legfontosabb: az emberek (érdeklődők) csatlakozhatnak az oldalhoz, így a saját üzenőfalukon látni fogják azokat a bejegyzéseket, amiket az oldal adminisztrátora kitesz oda. Ez egy állandó és viszonylag közvetlen kommunikációs csatornát nyit a cég termékei/szolgáltatásai iránt érdeklődők számára.
Az üzleti Facebook oldal egyik legnagyobb előnye, hogy elérheti, megszólíthatja azokat a facebookozókat, akik érdeklődnek olyasmi iránt, amit vállalkozásod nyújt. Ha ezt ügyesen teszed, akkor megismerik a vállalkozásodat és ez eladások hosszú sorát generálhatja.
Még nem rendelkezel üzleti Facebook oldallal?
Mi megcsináljuk az új üzleti Facebook oldaladat a legoptimálisabb beállításokkal. Elkészítjük a vállalkozásod arculatához legjobban illeszkedő kreatív profilképet és borítóképet.

Facebook oldal kezelés szolgáltatásunk:

  • Facebook profil létrehozása, kezelése
  • Borítóképek, bélyegképek, poszt képek készítése
  • Rendszeres posztolás és kommunikáció
  • Toborzás, lájkolók és ismerősök gyűjtése

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés