Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Offline marketing

 

Teljes körű offline kampánymenedzsment, a tervezéstől a kivitelezésen át az eredmények értékeléséig.
A legáltalánosabb meghatározás szerint minden, ami nem tartozik az internetes hirdetés kategóriájába offline marketing tevékenységnek minősül. Nyomtatott, azaz print magazinok és újságok hirdetési felületei, szórólapok, hirdetőtáblák, rádiós és TV-és reklámspotok, és gyakorlatilag minden, ami kézzel fogható, fizikai tulajdonságokkal bír és alkalmas reklámcélokra ide tartozik.
Általában a jó offline marketing egyszerűségre törekszik, világos üzenetet fogalmaz meg – a kiváló offline marketing ezzel ellentétben a speciális igényeknek megfelelően az adott esetben akár csavaros megfogalmazással és homályos sugallásokkal is operálhat.
Az offline marketing jellege többnyire azonnali, célja az „egyetlen” kínálkozó lehetőség megragadása – az offline marketing esetében többnyire a nincs második esély elvét követve azonnal figyelemfelkeltésre, a probléma (melyre termékünk megoldást kínál) gyors felvetésére, a probléma megoldására törekszünk. Pusztán ezen struktúra kielégítő lehet azon cégek számára, akik nem kívánnak többnek lenni piaci vetélytársaiknál.

Offline marketing szolgáltatásaink:

  • Marketing stratégia kialakítása
  • Médiaterv készítés
  • Arculat tervezés (névjegy, logó, arculati elemek)
  • Kreatív tervezés (hirdetések, plakátok, prospektusok, szórólapok)
  • Rendezvények, kiállítások megszervezése
  • Külsős marketinges együttműködés

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés