Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Facebook kampány tervezés, kezelés

 

Legyünk őszinték: mindenki nagyobb szeletet akar abból a bizonyos a tortából és bár az egész tortát lehetetlen megszerezni, de abban segíthetünk, hogy minél nagyobb szelet legyen a vállalkozásodé.

A precízen kidolgozott hirdetéseinkkel úgy vágunk utat magunknak a célközönséghez, mint az éles kés a tortába. Ezután a megfelelő szeletet átnyújtjuk vállalkozásodnak, vagyis a honlapra irányítjuk a látogatókat.
A közösségi oldalak megfelelő használata jelentik a jelenlegi leghatékonyabb megoldást arra, hogy meglévő üzleti kapcsolatainkat erősítsük, új üzleti kapcsolatokat szerezzünk. Használatuk elengedhetetlen a modern üzleti életben. Mivel közösségekről van szó, egyáltalán nem mindegy, hogyan kommunikálunk!
Nem mindegy, hogy 100 Ft-ot fizetünk egy kattintásért, vagy csak 10-et. Az ügyféllel közösen kitaláljuk a feladathoz leghatékonyabban illeszkedő kampány modellt és gondoskodunk arról, hogy adott összegből a lehető legtöbb érdeklődőt hozzuk.
Mára a Facebook kiemelt jelentőségű marketingkommunikációs eszközzé vált, és egyre népszerűbb a vállalati célú felhasználása.
Az a cég, amelyik nincs jelen ezen a platformon, veszít: megjelenést, vevőket, és akár profitot is.
Szakértő csapatunk a kezdeti lépésektől, vezeti végig cégedet a tartalomstratégia kidolgozásán át az oldalak, posztok, hirdetések és kampányok kezeléséig, menedzsmentjéig.
Segítünk a közösség növekedésében, megtartásában.

Facebook kampány szolgáltatásunk:

 • Facebook kampány kezelés
 • Facebook kampányok optimalizálása
 • Kampányok grafikai anyagainak elkészítése
 • Érkeztető oldal (landing page) tanácsadás (igény esetén)

A Facebook kampány előnyei

 • Sok felhasználó látogatja, ami miatt nagyon sikeresek lehetnek a kampányok.
 • Alacsony költséggel lehet jó eredményeket elérni.
 • A „pay per click” (PPC) rendszerének köszönhetően csak akkor kell fizetni, ha kattintás történik a hirdetésre.
 • A célközönség beállításával pontosan célozható a hirdetés.
 • A hirdetés megjelenése menet közben is változtatható.
 • A kampány ideje alatt napi statisztikát és valós idejű adatokat is kaphatunk.
 • Egy hirdetéssorozatban akár több poszt hirdetés is futhat párhuzamosan.

Szakértők bevonása

Ha a cégben vagy vállalkozásban nincs kapacitás vagy nem áll rendelkezésre a szükséges szakértelem, akkor javasolt szakértők bevonása a hirdetési kampányok tervezésébe, lebonyolításába. A Facebook hirdetések házon belüli kezelése nagyon kockázatos, és nem jó befektetés. Tapasztalatok alapján a rossz beállításokkal futó kampány több kárt okoz, mint amibe egy szakértő bevonása kerülne. Hogy miért? Mert az így elköltött pénz soha nem térül meg, a hibás beállítások felesleges és magas költségeket generálnak.
A hirdetési kampányokat szintén állandó figyelem alatt kell tartanod, hiszen ha nem vagy körültekintő, a pénzedet nem számodra értékes felhasználókra cseréled, csupán az ablakon dobod ki.

 

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés