Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Facebook remarketing kampány tervezés, kezelés

 

A remarketing (és retargeting) hirdetések kiemelt szerepet kaptak az online is hirdetni vágyók körében.

Mi az a remarketing?

Biztosan veled is előfordult már, hogy megnéztél egy terméket a neten, de végül nem vetted meg. Aztán a következő pár nap során többször is láttad az adott termék hirdetését.
Sokan nem tudják, de ez nem a sors keze, hanem egy igazán fejlett marketingfogás.
Remarketing hirdetésnek nevezünk minden olyan hirdetést, ami követi a látogatóidat, azaz újra és újra megjeleníti nekik a reklámodat.

Mi az a retargeting?

Már meglévő ügyfeleid elérhetőségei (email címei, telefonszámai, vagy Facebook felhasználói azonosítói) alapján létrehozunk egy célcsoportot, akiknek személyre szabott hirdetést készítünk. Itt nagyon eredményesen használható a "hasonló célcsoport keresése" opció.
Havi jelentés,adatelemzés az eredményekről
A hirdetéseket finomítani kell, hogy még hatékonyabbak legyenek. A hónap végén részletesen elemezzük a kampányok, hirdetések eredményeit. Megnézzük melyek voltak a legsikeresebbek, melyek eredményezték a legtöbb vásárlást és vajon miért. Ezekből levonva a következtetéseket lépünk a következő hónapba, felhasználva a gyűjtött adatokat és információkat.

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés