Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Szórólap tervezés

 

Nem mindegy, hogy pénzt szórsz, vagy szórólapot!
A jól célzott, alacsony költséggel előállított szórólap nem pénzkidobás!
Pláne, ha ötletes, kreatív, meggyőző.

Szórólapjodat hozott képi anyagokból is összeállítjuk, de a cég profiljához-színeihez alkalmazkodóan meg is tervezzük, szövegezzük. Kreatív csapatunk ötleteket ad, elvégzi a szövegírást, promóciós javaslatokat tesz Neked.
A szórólap nyomtatás különböző fajtájú és vastagságú papírra történhet, igény szerint válogathatsz ofszet, műnyomó vagy éppen kreatív papírok közül. A különböző hajtási módok lehetővé teszik a tartalmak bontását, amennyiben sok adatot, képet szeretnél megjeleníteni a szórólapon.

Milyen a jó szórólap?
Jól olvasható, látványos, lényeges információkat tartalmaz, a jó szórólap szövegével, képi megjelenésével jelentős reklámfunkcióval, ösztönző erővel bír.
A szórólapok mérete széles skálán mozog, a névjegykártya mérettől akár az A/4 -es méretig terjedhet, de a legáltalánosabban használt az A/5-ös és A/6-os méret. Azonban itt is a szórólap célja a meghatározó.
Szórólap készítés szinte bármilyen méretben lehetséges, azonban vannak ajánlatot méretek, így például az A/6 (105x148), A/5 (148x210), A/4 (210x297) vagy LA/4.

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés