Magunkról

Kulcsszó optimalizált, hatékony online marketing

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében. A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így könnyedén elérheted a célcsoportodat.

bővebben


Marketing tanácsadás

 

A jó marketing stratégia a célokra koncentrál, amiknek eléréséhez rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre. Az igazán nagy feladat ezeket jól kombinálni. Éppen ezért mi két irányban gondolkodunk, az online és az offline megoldásokban.
Online a weboldal, a social media management és különböző ppc hirdetések, a hírlevél, a blog, a videó, ami csak a csövön kifér, és amit minden nap szórakozásképp fogyasztasz a neten. Offline jöhet a szórólap, a plakát, a katalógus, a névjegykártya, a világítótábla és minden olyasmi, amit a két kezünkkel meg tudunk fogni.
Kezdetnek nem kell feltétlenül mindkettővel tervezned, de a kettő együttes használata a legerősebb opció.
Házat sem építenél tervrajz nélkül, ugye? Ha az ötleted már megvan, de a kivitelezéshez szükséged van tanácsra, esetleg félsz szakértő nélkül belevágni, mi minden problémádat megoldjuk.
Egy vállalkozás megszületésének kezdő lépése a jó ötlet, de a hatékony működéshez alaposan megtervezett kivitelezési stratégia és kivitelezési terv szükséges. Egy ilyen fontos üzleti elemet tapasztalat nélkül azonban nem könnyű megálmodni!
Amennyiben nem szeretnél nagy kockázatot vállalni, nem elég az autodidakta módon történő tanulás. Gondolj csak bele, miért veszélyeztetnéd a sikered azzal, hogy stratégia nélkül vágsz bele?
Szóval, ha az ötleted már megvan, de nem tudod egyedül megtervezni a kivitelezést, az álmokat valósággá váltani, akkor ránk van szükséged! Éppen ilyen esetekre hoztuk létre a tanácsadás szolgáltatásunkat.

A tanácsadás tartalmazza:

  • Az ötlet realitásának felülvizsgálatát
  • Tanácsokat a weblapod már megtervezett vagy jövőbeni felépítését illetően
  • Marketing tippeket (tartalom, terjesztés, kampányok, stb.)
  • Marketing kutatást és a stratégia megalkotását
  • Kedvezményes kivitelezési ajánlatot

Tudod, hogy vállalkozásodnak hatékonyabb marketingre lenne szüksége, de se időd, se energiád tanfolyamokra járni, vagy kísérletezgetni?

Végig ültél már jó néhány online és hagyományos tanfolyamot, legjobb tudásod szerint alkalmazod is az ott hallottakat, de az eredmények mégis váratnak magukra?

Mások tanácsára, vagy saját indíttatásból jelentősebb összegeket elköltöttél már új weboldal(ak)ra vagy hirdetési kampány(ok)ra, de az eredmények elmaradtak az előzetes várakozásoktól?

Nagyon szívesen felvennél egy marketingest, de a vállalkozásod még egy gyakornok fizetését sem tudná kitermelni jelen állapotában?

Unod már, hogy a Facebook és a Google kéthavonta – ráadásul teljesen váratlanul – felforgatja rendszereit, ezért minden esetben – kisebb-nagyobb mértékben – újra kell tanulnod a kezelőfelületeket?

Ha a fenti kérdések közül legalább 3-ra igennel válaszoltál, válassz csomagjaink közül,
és vedd fel a kapcsolatot velünk!

 

Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet?

 

Árajánlatkérés